Tårta på italienska



På en viss födelsedag relativt nyligen serverades denna hemmalagade italienska smörgåstårta.  

Jag vill att det skall bli Augusti nu

Igår bokade jag och R en resa lååååångt bort. Plötsligt känns det som en mindre evighet innan det är Augusti...

Vattenläcka

I lördags vaknade vi av att det var en mindre vattenfors utanför fönstret. En vattenläcka 30m från vårt hus fullkomligt tokpumpade vatten nedför Nybrogatan och rakt ner i Stadions tunnelbana. Vi fick lite fors i vår tvättstuga också, men det var så lite att det knappt räknas.

Snyltläsning

Min fanatstiska livspartner tyckte jag behövdes pampras lite och köpte senaste numret av Plaza igår. Inte Plaza kvinna eller den där Plaza interiör, utan den COOLA Plaza. Ni vet den som känns som en killtidning och som alltid har schyssta omslagsbilder? Om du inte vet vad jag menar, gå till närmsta pressbyrå/presstop och skaffa en sån här tidning. I say: Good shit!

Vad jag egentligen skulle säga var att chefsredaktören Elin af Klint-någonting hade skrivit en träffsäker och klockren ledarkrönika. Så om du inte vill handla hela tidningen (du kanske är pank, arbetslös eller lider av allmänna lågkonjuktur depressioner) så smygläs krönikan på stående fot i butiken. Krönikan är såpass kort att ingen kommer märka att du snylt-läser... Jag säger bara heja Elin!



Rå komik

Var och såg RAW comedy club på Göta lejon i lördags.Vilket drag! Rekommenderas varmt till alla. Kan dock upplevas som en sen show eftersom den börjar 22.30... MEN - det är den värd!
Nytt besök är redan planerat i slutet av April.

ps. RAW visas fredag och lördag sista helgen varje månad och det är nya komiker varje gång. Biljetter finns att köpa på ticnet för 200 pix. ds

RSS 2.0